ArboPositief houdt zomerstop

ArboPositief Hardenberg, de netwerkorganisatie van, voor en door werkzoekenden in de gemeente Ommen en Hardenberg, houdt woensdag 12 juli de tweewekelijkse bijeenkomst. Het is de laatste bijeenkomst van het seizoen. Daarna volgt een zomerstop tot 6 september.

Tijdens de laatste bijeenkomst wordt in een ontspannen sfeer gewerkt aan een moodboard. Een moodboard is een manier om je gevoelens in beelden om te zetten. Deelnemers gaan al knippend en plakkend uitbeelden hoe zij zichzelf zien en door anderen gezien willen worden.

ArboPositief is een netwerkorganisatie van, voor en door werkzoekenden. Samen werken zij aan een betere en kansrijkere positie op de arbeidsmarkt. De bijeenkomst van 12 juli is de laatste van het seizoen en start om 10.15 uur in de ontvangstruimte op het bedrijventerrein Vechtpark, Vechtstraat 2D in Hardenberg, naast uitzendbureau Carrière. De inloop is vanaf 10.00 uur. Op 6 september gaat de tweewekelijkse cyclus weer van start.

De bijeenkomsten van ArboPositief zijn gratis. Wel betaal je voor het eerste kopje koffie of thee € 1,50. Meer informatie op Facebook ArboPositief Hardenberg.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten