Bewoners buitengebied Vechtdal kunnen nu kiezen voor glasvezel

Voor inwoners van het buitengebied van Dalfsen, Nieuwleusen en Ommen kan traag internet straks voorbij zijn. Momenteel staan zij namelijk voor de keuze wel of geen glasvezel. Zeggen ze ja, dan staat lokale provider PLINQ uit Dalfsen klaar om iedereen van snel internet, voordelige telefonie en haarscherp beeld te voorzien.

Kiest minimaal 50% van de bewoners in het buitengebied van het Vechtdal voor een abonnement op de glasvezel, dan zet Glasvezel Buitenaf/CIF straks de eerste schop in de grond. Voor 24 juli moet dit percentage gehaald zijn.

Dalfser internetprovider PLINQ bestaat ondertussen al bijna vijftien jaar en is als zelfstandig serviceprovider actief in heel Nederland. PLINQ biedt diensten zoals internet, televisie en telefonie aan voor particulieren, bedrijven en instellingen. Alle diensten die worden aangeboden zijn volledig in eigen beheer. Dit heeft als voordeel dat PLINQ maatwerk kan leveren. Klanten kunnen zelf hun eigen abonnement samenstellen en betalen hierdoor nooit onnodig teveel. Deze manier van aanbieden is vrijwel uniek in Nederland.

Bij PLINQ ligt de focus tegenwoordig ook vrijwel alleen maar op glasvezel. Steeds meer dorpen en steden in Nederland worden voorzien van glasvezel. Juist de buitengebieden komen hiervoor steeds vaker in aanmerking. PLINQ is hier blij mee en ziet Glasvezel Buitenaf hierin als een belangrijke partner.

In de buitengebieden van Salland is de aanleg inmiddels begonnen. Ook daar hebben relatief veel bewoners gekozen voor de charmes van een lokale en servicegerichte partij.

PLINQ wil zich graag hard maken voor inwoners van het buitengebied van het Vechtdal, want ook hier moeten wij kunnen worden aangesloten op de glasvezel. PLINQ kan inwoners van het Vechtdal dan ook uitgebreid informeren over glasvezel, de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Wilt u graag meer informatie? Bel dan op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur met PLINQ via 088-7768444. Ook kunt u vrijblijvend een afspraak maken met één van de adviseurs van PLINQ. Zij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt PLINQ ook bezoeken aan de Prins Hendrikstraat 9 in Dalfsen.
www.plinq.nl

Artikel delen:
Gerelateerde berichten