Evenmens: Vriendenkring maakt je blij!

Evenmens, informele zorg voor elkaar, organiseert elke maand gezellige vriendenkringbijeenkomsten voor mensen vanaf 18 jaar die behoefte hebben aan contacten en zelf moeite hebben om met anderen in gesprek te komen.

Dat kunnen mensen zijn met een lichamelijke of verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel (NAH), een stoornis in het autistisch spectrum (ASS) of een chronische ziekte.

De eerstvolgende vriendenkringbijeenkomst is op vrijdag 29 september van 19.30 – 21.30 uur. U bent dan van harte welkom bij De Strenkhaarshoeve, Strenkhaarsweg 19, 8152 DL in Lemelerveld.

Vogelhuisje of bloemenmand 

Tijdens de bijeenkomst gaat u met elkaar een vogelhuisje of een bloemenmand maken, praten en een gezellige avond hebben. De organisatie vraagt van iedereen een bijdrage van € 5,-, voor de kosten van koffie of thee met iets lekkers, een drankje en de activiteit.

Aanmelden 

Lijkt het u leuk om naar deze bijeenkomst te komen? Dan bent u van harte welkom. Het is belangrijk dat u zich aanmeldt. Dit kan bij Evenmens, bij Lucia Wolters, telefoonnummer 0548-638830 of via de mail: lwolters@evenmens.nl. Het is ook mogelijk vooraf met haar een afspraak te maken voor meer informatie en om kennis te maken, zodat u alvast iemand kent als u komt.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten