Gezocht: pleeggezinnen

Trias, een organisatie die ondersteunt op het gebied van pleegzorg houdt op 8 november een informatieavond voor mensen die meer willen weten over pleegzorg.

Op dit moment is er een nijpend tekort aan pleeggezinnen voor kinderen in de leeftijd tussen 0 en 18 jaar die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen. Voor deze kinderen worden uiteenlopende pleegouders gezocht. Alleenstaand, getrouwd of samenwonend, homo of hetero, (buitenshuis) werkend of thuis, met of zonder eigen kinderen; het kan allemaal. In persoonlijke gesprekken screent de organisatie de mogelijke pleegouders en kijkt wat een gezin geboden kan worden.

De informatieavond vindt in het gemeentehuis plaats aan de Chevalleraustraat 2) een informatieavond voor iedereen die meer wil weten over pleegzorg. Pleegzorgbegeleiders geven informatie over de verschillende vormen van pleegouderschap, het opleidingstraject en de ondersteuning die Trias pleeggezinnen biedt. Ervaren pleegouders geven een kijkje in het reilen en zeilen van een pleeggezin. Voor aanmelden of meer informatie: Trias Pleegzorg (038) 456 46 00 / voorpleegouders@trias-groep.nl of kijk op www.trias-groep.nl.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten