OZC Dames 1 stijgt naar 4e plaats

Toegegeven, het is stuivertje wisselen de laatste weken bij de strijd om de vierde plaats. Door de overwinning op Klarenbeek wist OZC de stijgende lijn van de afgelopen weken door te zetten en staat de ploeg uit Ommen nu op deze stek.OZC miste een tweetal spelers maar die posities werden prima ingevuld door hun vervangers. De 1-0 werd gescoord door Niamh die de keeper het nakijken liet. Klarenbeek ging op zoek naar de gelijkmaker maar het was Gerike die na een aanval over veel schijven de thuisploeg op een veilige voorsprong wist te zetten. Klarenbeek scoorde nog voor rust de 2-1 maar OZC was daar niet van onder de indruk. Zelfs een gemiste penalty bracht de overwinning deze middag geen moment in gevaar en het was wachten op de 3-1. En die viel dan ook toen Tanja de bal tegen de touwen wist te werken. Ondertussen was Jasmijn ingevallen en zij trof nog een keer de lat en schoot maar net over. Het wordt dringen in de spits de komende weken. Klarenbeek was duidelijk niet bestand tegen de enorme druk van OZC op het doel van hen. Inez scoorde de 4-1 en OZC nam wat gas terug totdat de scheidsrechter er na negentig minuten een einde aan blies.

Zaterdag speelt OZC in Steenwijk tegen suptopper Olde Veste, de huidige nummer twee op de ranglijst