OZC blijft steken op gelijkspel

OZC blijft ook na de derde wedstrijd van het seizoen nog zonder overwinning in de zaterdag 3e klasse C. Vandaag speelde het in eigen huis met 1-1 gelijk tegen VV Hattem.

OZC begon sterk aan de wedstrijd en kwam al vroeg op voorsprong. Een voorzet van Dennis ter Burg werd door OZC-spits Frank Jansen op waarde geschat en Jansen schoof de 1-0 binnen. OZC was in de eerste helft de betere ploeg en kon zich alleen aanrekenen dat het de voorsprong niet wist uit te breiden, zo zag ook trainer Marc Lobbert.

“We begonnen goed en kwamen vlot op 1-0. Binnen twintig minuten moeten we dan zeker op 2-0 komen en misschien zelfs wel op 3-0 na een half uur spelen”, zo vertelde Lobbert. Deze gemiste kansen van OZC werden door Hattem vervolgens genadeloos afgestraft in de 34e minuut toen de bezoekers tegen de verhouding in op 1-1 kwamen.

Na de rust kwam OZC niet goed uit de kleedkamer en kreeg Hattem nog binnen de minuut een dot van een kans. OZC- keeper Mark Bennemeer bracht echter goed redding en hield beide ploegen op 1-1. Ook in de tweede helft had OZC het betere van het spel al kwam het niet meer tot de kansen die het in de eerste helft wel had. Omdat ook Hattem geen vuist kon maken in de tweede helft eindigde de wedstrijd in 1-1.

Een resultaat waar OZC niet tevreden mee kon zijn, het spel van de ploeg uit Ommen stemde Lobbert echter wel tot tevredenheid: “Het spel geeft een goed gevoel, we hebben onszelf alleen niet beloond.” Lobbert bouwt bij OZC aan een nieuwe ploeg en mede daardoor heeft OZC zichzelf nog geen doelstelling opgelegd. “We bouwen aan een nieuw elftal met een jonge groep waarmee ik graag verzorgd voetbal wil spelen.

Dit heeft tijd nodig maar ik ben ervan overtuigd, zeker na wat we vandaag gezien hebben, dat we nog prima mee gaan doen bovenin. Al denk ik nog niet dat we dit jaar al echt gaan oogsten, daar zijn we wat langer voor nodig.” OZC bevindt zich nu met twee punten uit drie wedstrijden op de elfde plek in 3C gaat volgende week op bezoek bij Bruchterveld.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten