Gelijkspel OZC Dames 1

Het eerste gelijkspel van OZC is een feit. Na drie nederlagen op rij, werd het weer eens tijd om punten te pakken. Tegen hekkensluiter vv Hellendoorn bleef OZC op een 1-1 gelijkspel steken waar mogelijkheden waren op meer. Beide ploegen probeerden de wedstrijd naar zicht toe te trekken. In de eerste helft kwam OZC op een 1-0 voorsprong door een goede en beslissende actie van Serena Steen die daarna met goed binnenschoot. Hellendoorn stelde daar een schot op de paal tegenover. Dankzij goed keeperswerk van Maud Oldeman kon OZC met een 1-0 voorsprong gaan rusten.

 

In de rust viel Ilona Boezelman in maar beide ploegen begonnen voorzichtig aan de tweede helft met wel de bedoeling om het elkaar zo lastig mogelijk te maken.

In de tweede helft keurde de scheidsrechter een doelpunt van Hellendoorn af wegens overduidelijk hands. Toch lukte het Hellendoorn, na een groot aantal gemiste kansen van OZC kant, om de gelijkmaker te scoren. De spits van Hellendoorn schoot een bal binnen, buiten het bereik van de keeper van OZC.

 

Het gelijkspel was voor OZC een teleurstelling, maar komende zaterdag heeft OZC een nieuwe kans om te winnen. De aanvang van dat duel in Apeldoorn tegen ZVV’56 is 13.00 uur

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten