Rechtstreekste handhaving OZC Dames 1

Bloedstollend spannend was het en dat was vooraf ook de verwachting bij zowel de speelsters van OZC als die van Bergentheim. Op sportpark Moskou was dat de tegenstander afgelopen zaterdag.

Rechtstreekse handhaving of een lange nacompetitie met een onzekere uitkomst. Dat was wat er vandaag op het spel stond. OZC begon goed aan de wedstrijd maar toch was de eerste kans voor Bergentheim, toen hun middenvelder rakelings langs de paal naast schoot. Even later weer een kans voor Bergentheim maar daarna nam OZC het initiatief over. Tanja scoorde na zo’n 20 minuten de 0-1 via een prachtige boogbal van buiten de 16 meter. Kort daarna tikte Martine de 0-2 binnen en dat was ook de ruststand. Door na rust de 1-2 binnen te tikken kwam Bergentheim weer terug in de wedstrijd. Vermeldingswaardig is nog dat keeper Pascal een strafschop stopte.  

Alleen volgens de scheidsrechter was hier sprake van een strafschop. Zoals OZC de gehele wedstrijd de scheidsrechter niet mee had. Maar zelfs na het bijtellen van veel te veel blessuretijd stond er een 1-2 eindstand op het scorebord. Dames 1 OZC speelt volgend seizoen opnieuw in de 2e klasse!

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten