UrbanRun Vechtdal College Ommen

Het Vechtdal College Ommen organiseert op woensdag 11 juli een spectaculaire Urban Run. Met medewerking van diverse lokale ondernemers en de organisatie van de Ommer Bissingh is een parcours van 4 km uitgezet.

De politie en een team van verkeersregelaars zorgen voor veilige oversteekmogelijkheden. Om de 3 minuten starten leerlingen in groepjes bij de muziekkoepel op de markt.
De Urban Run wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor Edukans. Afgelopen schooljaar hebben de leerlingen Carlijn Mellema en Lilou Kleine Staarman, en de docenten Edith Rooseboom en Marco van Praag, gezien hoe het geld van Edukans in Ghana wordt besteed aan verbetering van het onderwijs. Het Vechtdal College staat volledig achter het idee van goed onderwijs voor iedereen.

Bij een Urban Run loopt de run door winkels en bedrijven.  Rennen hoeft niet, maar mag wel. Leerlingen lopen of rennen bij een winkel door de voordeur naar binnen, langs de schappen en het winkelend publiek, en via het magazijn weer naar buiten.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten