Beerze Bulten opent wederom de deuren van Bultje’s Theater

Na het succes van vorig jaar, opent ook dit jaar het theater van het Giga Konijnenhol weer haar deuren voor bezoekers uit de regio. Zaterdag 2 februari kan men vanaf 19.00 uur genieten van een spectaculaire musical met Bultje het konijn in de hoofdrol.

Musical Night

Al sinds de opening van het Giga Konijnenhol in 1999 staat Vakantiepark Beerze Bulten bekend om haar musicals. Deze musicals waren in het verleden alleen toegankelijk voor verblijfgasten, maar sinds vorig jaar organiseert het park een speciale ‘Musical Night’ die toegankelijk is voor iedereen.

De eerste Musical Nights waren een groot succes en trokken vele bezoekers vanuit de regio. Daarom vinden er in 2019 twee Musical Nights plaats. “In de regio is Bultje het Konijn erg bekend en daarom hebben wij besloten om ook dit jaar weer de deuren van het theater van het Giga Konijnenhol te openen voor bezoekers uit de buurt. Op deze manier kan iedereen genieten van de show van Bultje en zijn vrienden!” aldus Johanneke Hagedoorn.

Speciale arrangementen

De deuren van Bultje’s Theater worden geopend op zaterdag 2 februari en 2 maart aanstaande.

Om het bezoek compleet te maken zijn er speciale arrangementen te reserveren:

1. Spelen, Eten & Musical, kosten € 14,- per persoon.

2. Musical entree, aankomst om 18.30 uur tickets kosten € 5,- per persoon.

Giga Konijnenhol

De ‘Musical Night’ vindt plaats in het theater van het Giga Konijnenhol. Het Giga Konijnenhol is in het voorjaar van 2017 compleet vernieuwd en biedt nog meer speelplezier voor kinderen. Daarnaast kan men genieten van heerlijke gerechten in Bultje’s Eetkamer of een strike gooien op de spectaculaire bowlingbanen. Terwijl de kinderen spelen, kunnen de ouders neerploffen in de gezellige lounge.

Kijk voor meer informatie en/of reserveringen op www.gigakonijnenhol.nl/bultjestheater.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten