Twintigduizendste kinderfeestje in Giga Konijnenhol

Woensdag 7 oktober vond het twintigduizendste kinderfeestje in het Giga Konijnenhol plaats. Het Giga Konijnenhol is in 1999 officieel geopend door Prinses Margriet en is sindsdien een groot succes in de regio. Jayden Scholten uit Nijverdal gaf op 7 oktober een Griezel kinderfeestje in het Giga Konijnenhol en dit was het twintigduizendste feestje. Jayden werd daarom voor aanvang verrast met een cheque voor een dagje uit naar het Giga Konijnenhol voor de hele klas.

Nog altijd uniek

Eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn van Vrijetijdspark Beerze Bulten: “Het Giga Konijnenhol was één van de eerste binnenspeeltuinen in Nederland. Het was voor verblijfsgasten bedoeld, maar na de opening in 1999 stond de telefoon al snel roodgloeiend met aanvragen voor kinderfeestjes. Inmiddels is er meer concurrentie in de regio, maar de theatershows met Bultje het Konijn zijn nog altijd uniek. Ondertussen bieden we meerdere soorten kinderfeestjes, schoolreizen en sinterklaasfeesten aan, waaronder in de maanden oktober en november het Griezelfeestje met toegang tot een super spannend spookhuis”.

Dagrecreatie

Het Giga Konijnenhol is onderdeel van Vrijetijdspark Beerze Bulten en is bedekt met een echt grasdak. Kinderen kunnen er klimmen en klauteren op de bovenverdieping, knutselen en gamen op de benedenverdieping en om 15:00 uur genieten van de theatershow. Het overdekte speelparadijs is geopend voor onder andere dagrecreatie, kinderfeestjes en schoolreisjes op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Verblijfsgasten van Beerze Bulten hebben iedere dag toegang tot het Giga Konijnenhol.

Artikel delen:
Foto's 2
Gerelateerde berichten