Twente plat donderdag 14 maart in Hardenberg

Het is ondertussen al een goede traditie geworden. Elk seizoen komt het succesvolle humorgezelschap Twente Plat trouw naar Theater De Voorveghter voor een avond onvervalste twentse humor op z`n best.

En dus is er goed nieuws voor de inwoners van Hardenberg en omgeving. Want donderdag 14 maart is Twente Plat weer te zien in De Voorveghter met een gloednieuw programma, waarin de lachspieren zwaar op de proef worden gesteld.

Lachen is gezond zegt het spreekwoord en die wijsheid brengt Twente Plat al jarenlang in praktijk. Met keigoede conferences en prachtige liedjes verkreeg het gezelschap naam en faam op de Oost- Nederlandse podia. Met een avondvullend programma houdt de groep de bezoekers op het puntje van de stoel. Want de twentse humor staat niet voor niets bekend als de leukste streekhumor van ons land.

De avondvullende voorstellingen van Twente Plat hebben daarbij ook nog eens een grote grapdichtheid. En dat betekend: heerlijk lachen de hele avond lang. En of het nou Mans Oet Twente is die verhaalt over zijn avonturen in Den Haag of dat het nou Aaltje en Trijntje zijn die weer de nodige problemen met hun “kerels” hebben: de twentse humor zorgt altijd weer voor nieuwe lachsalvo`s. Daarom staat een ding nu al vast: wie zin heeft in een oergezellig en onvergetelijk avondje uit is bij Twente Plat aan het goede adres.

Donderdag 14 komt Twente Plat naar Theater De Voorveghter, Badhuisplein 3, Hardenberg, telefoon 0523 280350. De entreekaarten voor deze onvergetelijke avond uit zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. De entreeprijs bedraagt slechts € 17.- per persoon. Haast u met de aankoop van uw kaartjes, want de belangstelling is groot.

Kijk voor meer informatie op: www.twenteplat.com

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten