Wim Grondman en Noël Shannon pakken de punten

In ronde twee op de pitch & putt golfbaan te Lemele gingen de tien punten in het stableford naar Wim Grondman uit Lemele en in het strokeplay naar Noël Shannon uit Laag Zuthem.

Wim Grondman speelde maar liefst 39 stableford punten bij elkaar na een ronde van 65 slagen. Nijverdaller Wim Harkema sloeg 38 stableford bij elkaar met een ronde van 63 slagen en mocht negen punten bijschrijven. Acht punten waren er voor de 34 stableford punten voor Hans Timmerman uit Lemelerveld en Jan Hekman uit Nijverdal. Hans had 64 slagen nodig en Jan 65 slagen.

Net als in ronde één pakte Noël Shannon ook deze ronde de tien punten in het strokeplay na een ronde van 59 slagen. Hans Strijkveen uit Raalte had ook 59 slagen nodig deze ronde, maar had een slag meer nodig over de laatste negen holes dan Noël en kreeg negen punten bijgeschreven.

Theo Otten uit Nieuw Heeten kreeg na een ronde van 60 slagen acht punten bijgeschreven. De baan lag er prachtig bij, maar door het droge weer waren de greens zeer snel, maar ook hard waardoor het moeilijk was om de bal op de green te laten landen, ook mede door de harde wind die deze ronde dan ook maakte tot een ronde met hoge scores. Des te knapper was het toch een goede score te behalen.

Na twee ronden gaat in het strokeplay Noël aan kop met 20 punten. In het stableford heeft Jan Hekman uit Nijverdal de leiding met 18 punten.

Verslag (C): Jan Hekman 

Artikel delen:
Foto's 2
Gerelateerde berichten