Werken met foto’s, (kerst)kaarten maken, en meer

De donkere dagen staan weer voor de deur. Buiten stormt het, de laatste blaadjes vallen van de bomen. Wij zitten binnen, mijmeren bij de vakantiefoto’s, en vragen ons af wie er dit jaar een kerstkaart krijgt.

Gelukkig kunnen we ook daarbij de hulp inroepen van de tablet en de smartphone. In het Tablet- en Smartphonecafé op donderdagochtend 21 november bespreken we mogelijkheden om foto’s te bewaren en bewerken. En een van de bijzonder leuke toepassingen van digitale foto’s is natuurlijk dat je er kaarten van kunt maken. Geen gepruts meer met lijmstiften en glittertjes, maar een prachtige, persoonlijke kerstkaart voor al je familieleden en vrienden.

Leerzaam en gezellig

Tijdens het Tablet- en smartphonecafé krijg je hulp van medegebruikers bij het werken met je tablet of smartphone. Het Tablet- en smartphonecafé is geen lesmorgen, geen opleidingssessie; je kunt vrij aanschuiven, in een ongedwongen sfeer.

Je mag er komen met specifieke vragen of problemen, maar ook om gewoon meer ervaring op te doen en gezellig met anderen ervaring en kennis delen over apps en wat je ermee kunt.

Waar en wanneer

Elke derde donderdag van de maand in de Bibliotheek Ommen, op de bovenverdieping, van 10.00 tot 12.00 uur.

·         Datum en tijd: donderdag 21 november, 10.00 – 12.00 uur.

·         Locatie: de Bibliotheek Ommen, Chevalleraustraat 6.

·         Deelname gratis, vrijwillige bijdrage voor de koffie.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten