Kunstenares Joke van Dijk-Schut uit Almelo exposeert in Bezoekerscentrum Ommen

In het Bezoekerscentrum Ommen is van 1 februari tot 1 april 2020 de expositie ‘Landschappen’ van Joke van Dijk-Schut uit Almelo te bezichtigen.

Joke woont in Almelo en schildert met olieverf voornamelijk landschappen en portretten. De landschappen die Joke schildert ontstaan door haar ervaringen in het landschap, serene schoonheid of verstoring van de sereniteit.

Ziel, licht en contrast zijn de sleutelwoorden die leiden tot de prachtige aansprekende landschappen. Ieder landschap heeft iets unieks.

 Het Bezoekerscentrum Ommen is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 16.30 uur en de toegang is gratis en bevind zich aan de Hammerweg 59a in Ommen (naast de Besthmenermolen) Vanuit het Bezoekerscentrum Ommen kun je tevens genieten van de prachtige natuurgebieden. Het bezoekerscentrum biedt ook interessante arrangementen aan zo ook voor groepen. Parkeren is gratis. Het centrum is rolstoelvriendelijk en er is een invalidentoilet aanwezig. Voor meer informatie bezoek de website van het Bezoekerscentrum Ommen: www.bezoekerscentrumommen.nl.

Fotograaf (C): Marjolijn Rhee  

  

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten