Atelier Kleurrijk: passie voor glas

Mijn naam is Jolanda Dantuma en ik woon in Ommen. Ik kom uit een kunstzinnige familie. Mijn opa maakte al prachtig houtsnijwerk en schilderde. Mijn vader, Leo Veldkamp, is fijnschilder in Eerbeek en maakt onder andere prachtige stillevens en kinderportretten uit andere culturen. Jaarlijks exposeer ik met hem in de kapel van Bronkhorst. Eind 2019 ben ik gestart als glaskunstenaar en heb ik aan huis mijn eigen werkruimte – Atelier Kleurrijk –  ingericht.

Hiervoor ben ik actief geweest in de jeugd- en ouderenzorg en daarnaast heb ik ruim 20 jaar een eigen praktijk gehad in de complementaire zorg als energetisch therapeut. Met de verhuizing naar Ommen was het tijd om iets nieuws te gaan beginnen en heb ik een passie gevonden in het werken met glas.
De helderheid en de transparante kleuren van glas, in combinatie met al het moois om mij heen, inspireren mij. Ik hou van beweging en energie in al zijn vormen! Dat is in mijn werk terug te zien.

In mijn atelier organiseer ik regelmatig cursussen en workshops voor kleine groepen, waarbij alle ruimte is voor een eigen persoonlijke ontwikkeling.

Kijk voor geplande exposities, activiteiten, workshops en openingstijden op mijn website: www.atelierkleurrijkommen.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten