Wil jij een volwassene met FAS een super leuke tijd bezorgen?

Kinderen en volwassenen met FAS zijn bijzonder spontaan, grappig en creatief maar ook kwetsbaar en worden heel blij van wat extra aandacht van een maatje.

In de omgeving Ommen zijn we op zoek naar een maatje die we kunnen koppelen aan een volwassen vrouw met FAS. Ze zou heel graag een maatje willen hebben met wie ze dingen kan ondernemen zoals samen wandelen, ergens iets gaan drinken of boodschappen doen.

Samen op pad gaan, leuke dingen doen en gezelligheid staan hier centraal. Sta jij stevig in je schoenen en kan je grenzen stellen? Ben je actief, sociaal, en bovenal wil je iemand met FAS een onvergetelijke tijd bezorgen?

Maatje worden kan als vrijwilliger (bijv. 2 x per maand), maar ook in de vorm van een stage (4 uur per week). Maatje ben je voor minimaal een schooljaar.

Iets voor jou? Stuur dan snel een mailtje met wat informatie over jezelf en je CV naar info@fasproject.nl. Heb je vragen of wil je meer weten? Bel gerust even naar 020-2212960 of bezoek onze website: www.fasproject.nl!

Wat is FAS?

FAS is het directe gevolg van alcoholgebruik van de moeder tijdens de zwangerschap. De schade die de alcohol heeft aangericht is blijvend en kan zich onder andere uiten in specifieke lichamelijke afwijkingen maar ook in concentratie- en geheugenproblemen. Het FAS-project geeft kinderen en volwassenen met FAS een gezicht, zoals Patricia en haar maatje op de foto. Wil je meer weten en zien over FAS? Bekijk dan onze animatie en filmpjes via: https://www.fasproject.nl/film.html

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten