Van 4 tot en met 6 juli geen treinen door werkzaamheden tussen Zwolle en Dalfsen

Vanwege werkzaamheden rijden er op zaterdag 4 juli, zondag 5 juli en maandag 6 juli geen treinen tussen Zwolle en Dalfsen. Op de momenten dat de trein niet rijdt, worden bussen ingezet. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Wanneer rijden er geen treinen

Op zaterdag 4 juli, zondag 5 juli en maandag 6 juli rijden er de hele dag van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geen treinen tussen Zwolle en Dalfsen. Arriva zet bussen in.

Reizen met vervangende bussen 

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd  

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

Mondkapje verplicht

Voor iedereen van 13 jaar en ouder is het vanaf 1 juni verplicht om een mondkapje te dragen in de het openbaar vervoer. Reis verder alleen als het echt nodig is. Blijf thuis bij verkoudheid of griepklachten en houd anderhalve meter afstand op het station, het perron en bij de bushalte. Houd ook bij het in- en uitstappen anderhalve meter afstand.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten