Nieuw Toeristisch Informatie Punt in Ommen

The Read Shop, de nieuw te openen boekhandel in Ommen, wordt het nieuwe Toeristisch Informatie Punt in Ommen. Toeristen, dagrecreanten en eigen inwoners kunnen hier vanaf donderdag 16 april weer terecht voor toeristische informatie over het Vecht- en Reestdal.

 

Bruna Ommen heeft ruim twee jaar als Tourist Info Punt in Ommen gefungeerd. Nadat per 1 maart van dit jaar de Bruna, vanwege omstandigheden, moest sluiten is Vechtdal Marketing op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Deze is gevonden op de huidige locatie van de Bruna, namelijk in de nieuw te openen The Read Shop. Eigenaar van The Read Shop is de heer Schuurman en hij heeft al geruime tijd een Read Shop in Dalfsen waar ook een Tourist Info Punt is gevestigd. Vanaf half april zal deze vestiging in Ommen openen en is er dus weer een Toeristisch informatie punt in Ommen.
Vanaf 2014 heeft Vechtdal Marketing, onderdeel van MarketingOost, het VVV logo vervangen door het (inter)nationaal zeer bekende I, met daaraan gekoppeld het beeldmerk van het Vecht- en Reestdal. Een logo dat, zo blijkt uit onderzoek, qua naamsbekendheid niet onderdoet voor het VVV logo en voor buitenlanders een begrip is. In totaal zijn er tien Tourist Info Punten in het Vecht- en Reestdal

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten