Paarden knuffelen en rommelmarkt

Er is weer een rommelmarkt en je kan weer paarden knuffelen bij `t Olde Manegepeerd in Dalmsholte. Op zondag 30 augustus van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kom en neem een kijkje en neem je broertje, zusje, je ouders en je buren ook eens mee. Ook toeristen die in de omgeving verblijven zijn meer dan welkom. Vergeet niet je camera. Wel houden we een gepaste afstand. Maar ruimte genoeg.

De gehele opbrengst van de tweedehands spullen en niet te vergeten de verkoop van de tweedehands paardenspullen is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Deze worden zeer goed verzorgt door allemaal vrijwilligers. Je bent ook in de gelegenheid zich aan te melden als vrijwilliger of zoek je nog een stage plek. Het is hartstikke leuk en de onderling sfeer is gewoon super. Graag geven we uitleg over de opvang van de paarden en wat daar allemaal bij komt kijken.

De koffie en de warme hap staan klaar. Wilt je de paarden zelf verwennen? Dan is er tegen betaling wat lekkers en vooral gezonds te koop voor ze. Je mag zelf appels, brood of wortels meenemen en dat aan de paarden geven.

Ook zijn wij een inzamelpunt van kleding en inkt cartridges en frituurvet. Je ziet wel we doen alles om aan geld te komen om het onderhoud te bekostigen. Maar je kan ons ook financieel sponsoren of op andere manieren financieel steunen. We houden ons altijd aanbevolen.

Het adres waar je ’ t Olde Manegepeerd kunt vinden is aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte. Als je deze weg inrijdt, zie je dan links een grote schuur en daar is het. Kijk ook eens op www.manegepeerd.nl. Mailen kan ook naar: info@manegepeerd.nl. Tel: 06 -128 74 764

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten