Rotary Ommen Dedemsvaart steekt de zorgmedewerkers in het Vechtdal een hart onder de riem

Vandaag zijn door de leden van  Rotaryclub Ommen – Dedemsvaart maar liefst 1600 koeken bezorgd bij de diverse verzorgingshuizen in onze regio, om op deze wijze de medewerkers een hart onder de riem te steken.

“We zien helaas dat de Corona besmettingen in onze regio de laatste tijd weer flink zijn opgelopen en daarmee is de druk op de zorgmedewerkers ook weer extreem hoog”, aldus Annemieke Biert namens de Rotaryclub. “Omdat we natuurlijk vierkant achter de zorgmedewerkers staan wilde we hen verrassen met een lekker cadeau”.

Voor deze actie is contact gezocht met Koekbakkerij Nanning in Dedemsvaart. “Eigenaresse Jolanda Nanning was gelukkig ook meteen enthousiast en heeft haar medewerking toegezegd. Gisteren zijn er 1600 oude wijven koeken voor deze actie gebakken en die zijn vanmorgen door onze leden bij de diverse instellingen in het Vechtdal bezorgd. Het was heel leuk om te doen en de actie werd door de medewerkers van de instellingen ontzettend gewaardeerd”.

Rotary Ommen – Dedemsvaart is een serviceclub die actief is in het Vechtdal. De club telt zo’n 40 leden die allemaal actief zijn in verschillende branches. Door handen uit de mouwen te steken, geld in te zamelen en het netwerk te delen, draagt Rotary Ommen Dedemsvaart haar maatschappelijke steentje bij in het Vechtdal én daarbuiten. “We hebben oog voor onze regio, maar ook voor hen in de wereld die het minder goed hebben. Zo hebben we onlangs nog een bijdrage gegeven aan een ziekenhuis in Kapuna Indonesië, waar sanitaire voorzieningen voor zijn aangeschaft en steunen we het project ‘Maatje op Maat’ van Landstede. Concrete acties, daar zijn we sterk in!”, sluit Annemieke Biert af.

 

Artikel delen:
Foto's 3
Gerelateerde berichten