Jongere met stress of depressieklachten? #vraaggewoon

Dit is een oproep aan alle jongeren tussen 16-24 jaar die last hebben van het virus, de lockdown en alle maatregelen. Samen met ruim 300 andere (hypno)therapeuten in Nederland doe ik mee met het project #vraaggewoon van Edwin Selij van Hypnose Instituut Nederland om jongeren in deze leeftijdsgroep gratis te helpen.

Er zijn namelijk 60% meer aanmeldingen dan voorheen bij de GGZ binnengekomen van jongeren met verschillende vormen van depressiviteit. De aanleiding hiervoor blijkt (mede) veroorzaakt te zijn door de maatregelen ten gevolge van de lockdown.

De actie #vraaggewoon richt zich met reden specifiek op deze leeftijdsgroep. Dat is omdat deze groep jongeren niet gauw uit zichzelf om hulp zal vragen wanneer het niet goed met ze gaat. Daarnaast is het natuurlijk sowieso al zo dat zonder deze maatregelen het leven van een jongere al niet bepaald automatisch over rozen gaat.

Door de huidige geldende maatregelen wordt het er op z’n zachtst gezegd dan ook niet makkelijker op. Sociaal contact – wat essentieel is – wordt immers al meer dan een jaar enorm bemoeilijk, doordat fysiek contact niet of nauwelijks mogelijk is daar scholen, clubs, sportgelegenheden (gedeeltelijk) gesloten zijn.

Veroorzaakt dit bij jou ook problemen, stress, depressie of soortgelijke klachten? Meld je dan bij vraaggewoon.nl! Zoek gratis contact op met één van deze (hypno)therapeuten daar. Alle therapeuten die worden weergegeven in de zoekfunctie hebben zich expliciet aangemeld om jongeren zoals jij te helpen, wees dus niet bang om contact met ze op te zoeken.

Zij gaan graag samen met jou kijken hoe je weer nieuw perspectief kan vinden in deze moeilijke tijden.

Ben je geen jongere maar weet je wel iemand die deze hulp zou kunnen gebruiken? Maak hem of haar dan alsjeblieft ook attent op #vraaggewoon.

Vraaggewoon.nl leidt automatisch naar https://bestetherapeut.nl/jeugd

 

Hypno4you

Nanda de Jong

Looweg 12a

7741 EH Coevorden

0620271603

Artikel delen:
Gerelateerde berichten