Scholierenloop Ommen groot succes

De jaarlijkse Rabobank Scholierenloop op het sportpark Westbroek in Ommen afgelopen vrijdag was een groot succes. In een heerlijk voorjaarszonnetje deden 11 basisscholen uit de gemeente Ommen mee met in totaal ruim 100 kinderen. Burgemeester Marc-Jan Ahne gaf het startschot voor de eerste groep lopers.

 

Aangemoedigd door ouders en klasgenoten liepen de kinderen zo hard ze konden. De snelste tijden op de 800 meter werden gemaakt bij de jongens door Job Wolters (groep 6) van De Hoekstee met 2.49 min. Zijn zus Fleur Wolters (groep 8 De Hoekstee) was de snelste van de meisjes met 2.59 min. De winnaars van de overige groepen (3t/m8) waren achtereenvolgens:
Wiep Seinen (St.Bernardus), Lenn Lampe (Het Palet), Riona Gerrits (Het Palet), Ronde (De Kardoen), Britt Borger (ACO), Silas Jansen (De Kardoen), Roos Gibcus (Nieuwe Brug), Britt Dankelman (De Kardoen), Rik Michiel Meinen (De Kardoen) en Ilja Weller (Koloriet). Nieuw onderdeel dit jaar was de estafette. De snelste kinderen uit groep 5 t/m 8 van De Kardoen, Het Koloriet en Het Palet streden om de eer van hun school. De Kardoen won met overtuiging en ging met de wisselbeker naar huis.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten