Ontdek e-books en luisterboeken in bibliotheek Ommen

De bibliotheek in Ommen is op zaterdag 9 oktober het decor voor de lancering van een mobiele app voor e-books en luisterboeken. Deze zogeheten demonstratie is van 10.00 uur tot 15.00 uur en iedereen is welkom. Op die dag is de bibliotheek ook extra lang open.

Genieten van e-books en luisterboeken bij de bibliotheek kan tegenwoordig in één nieuwe, sterk verbeterde app voor telefoons en tablets. In de app kan men ook lijstjes maken met favoriete boeken, fragmenten beluisteren of voorproefjes van e-books bekijken. Als lid van de Bibliotheek Salland kan men tien e-books en tien luisterboeken tegelijk lenen, voor een periode van drie weken.

Op zaterdag 3 oktober wordt deze app gedemonstreerd in de Bibliotheek van Ommen. Die dag staat een team voorlichters klaar in de lees- en luisterspot. Hier kan iedereen kennismaken met de app. Belangstellenden kunnen zien en beleven hoe eenvoudig en leuk het is om in de nieuwe app e-books te lenen en lezen. De lees- en luisterspot is ruim opgezet, en de medewerkers volgen de hygiënevoorschriften rondom corona.

 

De app-tour is openbaar en gratis toegankelijk, op de genoemde zaterdag in de bieb aan de Chevalleraustraat 6. Aanmelden hoeft niet, maar kan wel, via www.bibliotheeksalland.nl/app. Op vertoon van de aanmelding komt een bezoeker met voorrang aan de beurt. Tip: niet vergeten zelf een telefoon of tablet mee te nemen.

 

(Ingezonden bericht)

Artikel delen:
Gerelateerde berichten