Vaccinatiebus GGD IJsselland weer in Ommen

GGD IJsselland komt volgende week weer met de vaccinatiebus naar Ommen. GGD IJsselland wil iedereen op donderdag en vrijdag 28 en 29 oktober de kans geven om zich goed te laten informeren over het coronavaccin en de mogelijkheid bieden om zich te laten vaccineren. Een afspraak maken voor een prik is niet nodig.

“Nu de besmettingen weer toenemen, is het nodig dat we alles inzetten wat bijdraagt om corona te stoppen. Daarom ben ik blij dat de vaccinatiebus weer in Ommen staat,” aldus burgemeester Hans Vroomen. “De vaccinatiebus zorgt ervoor dat inwoners van de gemeente Ommen dichtbij huis informatie of een vaccinatie kunnen krijgen”, gaat hij verder.

De vaccinatiebus staat op donderdag 28 oktober tussen 13.00-19.30 uur en op vrijdag 29 oktober tussen 9.00-15.30 uur op het Marktplein in Ommen. Sebastiaan van Buuren, projectleider vaccinatie bij GGD IJsselland vult aan: “Met de vaccinatiebus kunnen we iedereen de kans geven om zich op een laagdrempelige manier te laten informeren over corona en vaccins. Op deze manier kunnen mensen op basis van de juiste informatie een bewuste keuze maken. Als GGD willen we immers ieders gezondheid beschermen en bevorderen.”

 

 

Artikel delen:
Gerelateerde berichten