Ramon Jonkers opent personal training-studio in Ommen

Ommen is komende maand een nieuwe personal training-studio rijker. Ramon Jonkers opent op zaterdag 11 december zijn geesteskind. De opening is die dag – van 11:00 tot 14:00 uur – aan het Schurinkhof 35 in Ommen. 

 

Jonkers vertelt: “Op jonge leeftijd heb ik op het hoogste niveau van Nederland gevoetbald, hier heb ik geleerd wat discipline betekent en hoe belangrijk de juiste levensstijl is om je doelen te bereiken. Na mijn voetbalcarrière ontwikkelde ik een passie voor fitness en voeding waar ik nu vijf jaar werkzaam in ben. In die jaren ben ik erachter gekomen dat, naast goede voeding en trainingen, je levensstijl aanpassen het allerbelangrijkste is.”
Het hebben van een eigen personal training-studio is altijd een droom geweest van Jonkers. “Met een goed plan en de juiste mensen om mij heen ben ik hier hard voor aan het werk gegaan en mag ik met trots vertellen dat het gelukt is. Het doel van Jonkers Gym is om iedereen, ongeacht leeftijd, gewicht of situatie, beter te maken. Dit doen wij door middel van personal training, kickboksen, HIIT-trainingen en bootcamps.” Ze kijken individueel hoe de sporters kunnen werken aan een betere versie zichzelf. Jonkers Gym biedt volgens de oprichter ‘de perfecte gelegenheid om je te ontwikkelen, door te groeien en beter te worden.’ Jonkers zegt het ‘erg belangrijk’ te vinden om alle factoren rondom de sporter mee te nemen. Vaak wordt er alleen gekeken naar de sportfactor zelf, waardoor de sporter minimale progressie boekt, wat erg zonde is volgens hem. “Want soms door kleine aanpassingen, in bijvoorbeeld je levensstijl, is het al mogelijk om goede resultaten te behalen”, zo sluit hij enthousiast af.

 

(Ingezonden bericht)

Artikel delen:
Gerelateerde berichten