Burgernet actie Ommen: auto gezocht (update)

De politie is een Burgernet actie gestart. Ze zijn op zoek naar een zwarte Opel Corsa met een kapotte of beschadigde voorruit. In de auto zitten 2 mannen.

 

Deze zijn rond de 25 jaar blank van uiterlijk en blond kort haar en hebben een bomberjack aan. De uitlaat van de auto maakt een zwaar geluid. Heeft u deze auto gezien? Bel dan 112.

 

Update 10:08: Dankzij de inzet van Burgernet is de auto binnen een kwartier aangetroffen. De personen zijn aangehouden.

 

Update 13:10: De auto is onder verdachte omstandigheden aangetroffen in Ommen en gemeld aan de politie. Er werd door de politie een link gelegd met een mogelijke inbraak in Dalfsen. Deze inbraak zou eerder vandaag plaats gevonden hebben bij een camper. De auto met daarin 2 verdachten is later in Mariënberg terug gevonden, hier zijn de 2 inzittenden aangehouden. De politie is nu bezig met een onderzoek.

 

Door middel van Burgernet kreeg de politie actuele meldingen binnen waar de auto zich bevond. Hierdoor kon na het inschakelen van Burgernet de verdachte personen met een kwartier aangehouden worden.

 

Update 14:05: Het voertuig heeft vermoedelijk schade veroorzaakt in de omgeving van Dalfsen en Ommen. De politie vraagt gedupeerden om zich te melden. Ook getuigen worden verzocht om zich te melden. Dit kan bij: 0900-8844.

 

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten