Heimstaden bedient bewoners Ommen vanuit nieuw kantoor Overijssel

Heimstaden opent in januari 2022 een nieuw kantoor in het Overijsselse Rijssen. Van daaruit worden ook bewoners van Ommen bediend, zo luidt de tekst uit een persbericht.

De van oorsprong Scandinavische woningverhuurder vestigt zich daar op de begane grond van één van zijn wooncomplexen. Vanuit het kantoor zal het bedrijf zijn klanten in Overijssel bedienen. Het beheer van die woningen wordt nu deels nog gedaan door externe beheerpartijen.

Heimstaden is een van oorsprong Scandinavische woningverhuurder, met de missie om zijn leven een vriendelijk en duurzaam woonklimaat te bieden. De organisatie is vanaf 2018 actief in Nederland, en groeide sindsdien uit tot een aanbieder van ongeveer 13.500 huurwoningen.

Heimstaden heeft een langetermijnvisie op wonen. Als het zijn woningaanbod uitbreidt, doet het dat met de intentie die woningen niet meer van de hand te doen – maar ze zelf te beheren en verhuren. Voor het merendeel van zijn woningen doet het bedrijf dat nu al vanuit regiokantoren in Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven en Heerlen.

(Ingezonden bericht)

Artikel delen:
Gerelateerde berichten