Route 29 Hardenberg in volle gang

De Route 29 is in volle gang. Eind maart wandelt burgemeester Maarten Offinga door Kloosterhaar. Op donderdag 21 april wandelt hij door Sibculo. Iedereen kan meedoen.

 

De burgemeester wandelt elke maand door één van de 29 kernen in de gemeente. Inwoners zijn welkom om een stukje mee te wandelen en te laten zien wat hun kern bijzonder maakt.

De Route 29 is in januari gestart in Radewijk, Hoogenweg en Venebrugge. Eind februari wandelde Offinga door Ebbenbroek en Bruchterveld.

 

De burgemeester wandelt eind maart door Kloosterhaar. Er zijn al veel aanmeldingen om mee te wandelen door Kloosterhaar. Het is niet meer mogelijk om hiervoor aan te melden. Wel is de aanmelding gestart voor de wandeling door Sibculo in april.

“Wilt u een stukje meewandelen door Sibculo?”, zo vraagt de gemeente Hardenberg. “En bijvoorbeeld vertellen over de geschiedenis, een bijzondere plek of activiteiten in het dorp? Meld u dan voor 21 maart aan.”

Dit kan door te mailen naar route29@hardenberg.nl of door het formulier in te vullen op www.hardenberg.nl/route29. “Vermeld ook alvast wat u wilt vertellen of laten zien. Wilt u zelf niet meewandelen maar hebt u een tip of idee voor de wandeling. Geef dit dan ook vooral door via het mailadres of de website.”

Op basis van de aanmeldingen, tips en ideeën zet de burgemeester de route uit en maakt hij een keuze voor de plekken die hij bezoekt en de mensen die een stukje mee kunnen wandelen.

Het videoverslag van de wandelingen op www.hardenberg.nl/route29 en de sociale mediakanalen van de gemeente.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten