Bibliotheken in gemeente Hardenberg bieden een ‘warme plek’ aan inwoners

Verschillende bibliotheken in de gemeente Hardenberg hebben zich aangesloten bij de ‘Warme Kamers’ van Het Leger des Heils.

 

Veel mensen kunnen op dit moment de verwarming en lampen weinig of niet aanzetten. De energierekening is te hoog. Het Leger des Heils is gestart met ‘Warme Kamers’. Dat is een actie waardoor iedereen een plek heeft om naartoe te gaan. Om bijvoorbeeld te studeren, een boek te lezen, of een spelletje te spelen met kinderen. Zo willen zij een deken van warme kamers over Nederland verspreiden.

De bibliotheken binnen onze gemeente bieden zich graag aan als ‘Warme Kamer’. Men kan tijdens openingstijden terecht bij bibliotheek Hardenberg (Parkweg 1a5, Hardenberg), bibliotheek Gramsbergen (De Binder 12, Gramsbergen), bibliotheek Balkbrug (Kruizingastraat 17, Balkbrug), bibliotheek Bergentheim (burgemeester Oprellaan 3b, Bergentheim), bibliotheek Slagharen (Dokter Willemslaan 150, Gramsbergen), bibliotheek De Krim (Beukenlaan 1b, De Krim) en bibliotheek Dedemsvaart (Julianastraat 54, Dedemsvaart).

De openingstijden zijn te vinden op de website bibliotheekhardenberg.nl.

Meer informatie over de warme kamers is te vinden op de website legerdesheils.nl/warmekamers.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten