Ruimte voor de Vecht zoekt initiatieven

Ruimte voor de Vecht hoort graag ideeën of wensen om het Vechtdal ultiem te kunnen beleven en het gebied nog mooier en veiliger te maken.

Ruimte voor de Vecht werkt al meer dan tien jaar samen in een netwerkorganisatie. Met in totaal dertien maatschappelijk en overheidsorganisaties om het gebied Vechtdal te versterken, droge voeten te houden en aantrekkelijk te houden voor nu en in de toekomst.

Afgelopen jaren is er gewerkt aan vele projecten, zoals Ommermars, het Vechtpark in Hardenberg, maar ook pontje over de Vecht. Er wordt samengewerkt aan klimaatadaptatie, natuur, biodiversiteit, verduurzaming en duurzaam gastheerschap. “Wat zijn uw ideeën hierover? U mag nu meedenken, meedenken over deze thema’s en projecten of ideeën indienen. Van groot tot klein”, aldus de oproep op de gemeentelijke website van Dalfsen.

In het gemeentehuis van Dalfsen staat tot 30 maart 2023 de ideeënboom. “U kunt hier uw ideeën indienen door middel van de flyer die erbij ligt. Daarnaast kunt u ook digitaal uw idee indienen. Gebruik hiervoor info@ruimtevoordevecht.nl Meer weten? Kijk gerust op www.ruimtevoordevecht.nl(externe link) voor meer informatie. Ruimte voor de Vecht is erg benieuwd naar uw idee!”

Artikel delen:
Gerelateerde berichten