Coronavaccinatie Hardenberg vanaf 6 april bij consultatiebureau

De vaccinatiegraad in regio IJsselland is hoog. Toch wordt in alle elf gemeenten nog steeds geprikt tegen corona. In Hardenberg kan dat vanaf 6 april in het consultatiebureau aan de Parkweg 1-7 (LOC+) in Hardenberg. Op ggdijsselland.nl/vaccinatielocaties zijn dagen en tijden te vinden.

 

Een groot deel van de inwoners heeft ondertussen een (herhaal)prik laten zetten. Toch blijft de GGD voorlopig coronavaccinaties in de gemeente Hardenberg aanbieden. “We vinden het belangrijk om laagdrempelig en dichtbij te blijven vaccineren tegen corona”, vertelt Arjan de Boer, projectmanager COVID bij GGD IJsselland. “Het grootste deel van de prikken die nu worden gezet zijn herhaalprikken. Maar er worden óók nog steeds eerste en tweede prikken gezet. Zolang die behoefte er is, blijven wij vaccineren.”

Vanaf 6 april gebeurt dat bij het consultatiebureau, waar ook de jeugdgezondheidszorg van de GGD plaatsvindt.

Een coronaprik kan zowel met als zonder afspraak worden gehaald. “Heb je na 18 september 2022 al een herhaalprik gehad? Dan ben je voldoende beschermd. En kun je nu niet nóg een herhaalprik halen”, aldus een verklaring op de gemeentelijke website.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten