Arsanio Wiet stopt als raadslid in Hardenberg voor de Partij van de Arbeid

Arsanio Wiet stopt als raadslid voor de PvdA. Dat maakte hij bekend tijdens de raadsvergadering van 18 juli. Zijn opvolger wordt Gilberd Hofsink, die op dit moment schaduwfractielid is voor de partij. Wiet neemt officieel afscheid tijdens de raadsvergadering van 26 september 2023.

“Sinds enige tijd heb ik een nieuwe functie bij defensie”, vertelt Arsanio. “Dit betekent dat ik meer tijd aan mijn werk moet besteden dan voorheen. Met daarnaast mijn inzet als raadslid, als organisator van evenementen en natuurlijk – enorm belangrijk – als vader en echtgenoot voor mijn gezin, moet ik helaas constateren dat het te veel is.” Daarom heeft hij besloten om te stoppen als raadslid.

 

“Ik ben een enthousiaste man en stort me volledig op al mijn taken. Deze volledige inzet kan ik dus niet meer leveren als raadslid. Terwijl dat precies is wat Hardenberg verdient. Daarom heb ik dit besluit genomen. Ik wil alle inwoners bedanken voor hun vertrouwen in mij. Ik heb dat vertrouwen altijd als iets heel bijzonders ervaren. Ik ben ervan overtuigd dat Gilberd zich namens de PvdA volledig gaat inzetten voor alle inwoners in de gemeente. Dat is waar we het voor doen.”

In maart 2022 werd Arsanio voor een tweede periode gekozen als raadslid. In de raadsvergadering van 26 september neemt Arsanio officieel afscheid als raadslid. Inwoners, organisaties en andere betrokkenen zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

(Foto: PvdA)

Artikel delen:
Gerelateerde berichten