Wijzigingen in de afvalinzameling in 2015

De online afvalkalender van ROVA voor het jaar 2015 staat klaar. Inwoners kunnen deze eenvoudig bekijken door postcode en huisnummer in te vullen op de digitale afvalkalender.

De afvalinzameling wijzigt. Op de digitale afvalkalender van ROVA is in één oogopslag te zien wat er voor uw adres wijzigt. Zo kunt u zien wanneer de eerstvolgende inzameling is en waar de dichtstbijzijnde verzamelcontainers staan. Ook kunt u hier zakken bestellen.

De kalender wordt niet meer ongevraagd toegezonden. Voor mensen zonder toegang tot internet bestaat de mogelijkheid de kalender aan te vragen via het ROVA Klantcontactcentrum. U kunt hiervoor bellen met 038 427 37 77.

De ROVA-app
Naast de online afvalkalender is de gratis ROVA-app beschikbaar. Hiermee zijn de inzameldagen altijd binnen handbereik. Op de ROVA-app kan een herinnering worden ingesteld. Op deze manier krijgt u een seintje wanneer de container aan de weg kan. De ROVA-app is gratis te downloaden in de Appstore.

Blik, sap- en zuivelpakken
Met ingang van 1 januari 2015 kunnen blik, sap- en zuivelpakken bij de plastic verpakkingen worden aangeboden. Meer informatie over het aanbieden  van blik, sap- en zuivelpakken bij de plastic verpakkingen is te vinden op www.rova.nl/bliksapzuivel.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten