Expositie Fotoclub Dalfsen in het gemeentehuis

Tot 24 oktober 2023 kunnen inwoners en bezoekers de ‘zwart-witfotografie’ expositie van Fotoclub Dalfsen bekijken in het gemeentehuis in Dalfsen. De zwart-witfoto’s zijn te bekijken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Deze zijn te vinden op www.dalfsen.nl.

 

De expositie maakt onderdeel uit van de expositiereeks in het gemeentehuis Dalfsen, waarbij lokale kunstenaars hun werk kunnen tentoonstellen.

De leden van Fotoclub Dalfsen exposeren opnieuw met hun foto’s in het gemeentehuis in Dalfsen met het thema ‘zwart-witfotografie’. Zwart-witfotografie is een specialisatie binnen de fotowereld. De contrasten in zo’n foto komen vaak sterker uit dan in een kleurenfoto. De afwisseling van licht en donker valt meer op en vormen en structuren in de foto zijn beter te onderscheiden. In een kleurenfoto vraagt elke kleur om aandacht van de kijker.

Leden van Fotoclub Dalfsen hebben veel aandacht besteed aan de foto’s die zijn ingebracht. Het resultaat van de afbeeldingen is zeer verschillend. Niet het onderwerp is het uitgangspunt, maar het soort van fotografie.

 

Artikel delen:
Gerelateerde berichten