Dilana Smith komt 23 mei naar Calluna

Dilana Smith komt 23 mei voor de derde keer naar Ommen. Bij Cafe Calluna Zal ze weer voor een spetterend optreden verzorgen met haar te gekke band. Dilana begon haar carrière in Zuid Afrika maar verhuisde in de jaren negentig naar Nederland. Hier werd ze  een bekend gezicht in de pop- en  rockwereld. Hoogtepunt was haar album ‘Wonderfool’ met de hits ‘Do You Now’, ‘To All Planets’ en ‘Breakfeast In Central Park’.

 

Haar carrière ging verder in de VS. Een televisie show dat haar in 2006 grote belangstelling zou geven en haar naar een nieuw hoogtepunt bracht. Rockstar Supernova met Tommy Lee (Motley Crue), Jason Newstead (Metallica), Gilby Clarke (Guns n Roses) en Dave Navarro (Jane’s addiction n Red Hot Chili Peppers).

 

In 2009 bracht Dilana haar derde CD uit (Inside Out) en kort daarna werd ze de enige vrouwelijk zanger van de band LA Guns voor een jaar lang. In 2013 kwam haar vierde studio album uit, “Beautiful Monster”, geproduceerd door niemand minder dan Jack Endino, ook verantwoordelijk voor de producties van Soundgarden, Nirvana, Pearl Jam o.a.

 

Dilana Smith heeft in voorprogramma’s gestaan van grote namen als Aerosmith, The Doobie Brothers, The Bangles,  Beth Hart, Golden Earring,  Joe Cocker en Motorhead. Er zijn nog kaarten in de voorverkoop te koop bij cafe Calluna voor €10,00 aan de deur € 12,50

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten