Zalencentrum Witharen: voor elk feest een zaal

Met slechts 22 jaar is Ricardo Hullen vermoedelijk de jongste horecaondernemer uit de hele regio. Toch heeft hij al zes jaar ervaring in zijn vak. Door zijn jeugdigheid bruist hij van de energie, wat tot uiting komt in de vele activiteiten die hij organiseert. Dit alles om de gezelligheid in zijn eetgelegenheid te krijgen en te houden.

 

Het gaat wellicht wat ver om te spreken van Bruisend Witharen, maar er is meer dan genoeg te doen in het kleine dorpje, met het zalencentrum uiteraard als middelpunt. Zalencentrum Witharen heeft al jaren een goede naam in de regio. Bekend van het organiseren van feesten, partijen, bruiloften, vergaderingen, bijeenkomsten en catering. “Vroeger ging je ‘dansen in Witharen’, stijldansen op leuke dans- en feestbandjes”, vertelt Ricardo. “Mensen kwamen van heinde en verre om in Witharen de voetjes van de vloer te doen en elkaar te ontmoeten op deze muzikale avonden. Dit soort dansavonden organiseren we nu ook weer regelmatig.” Op de website (www.zalencentrumwitharen.nl) en de Facebookpagina staan de data van deze avonden.

 

“Maar ook ons vernieuwde café verdiend aandacht”, gaat Ricardo verder. “We hebben zeer recent een verbouwing gehad en de uitstraling nodigt nu nog meer uit voor een lekkere lunch, heerlijke platé of gewoon een vers kopje koffie als rustdrankje tijdens de fietstocht.” En wie dan toch even bij Zalencentrum Witharen zit, kan gelijk de fiets opladen aan het nieuw aangelegde oplaadpunt voor elektrische fietsen.

 

Zalencentrum Witharen is horeca zoals horeca bedoeld is. Ricardo: “Wij zullen alles doen wat we kunnen om het de gast naar de zin te maken. Kom langs, bel of mail met uw vragen over alle mogelijkheden.”

 

Op 18 mei kun je om 20.00 uur een kijkje in de zaal nemen voor een impressie tijdens een feest, kun je een kopje koffie of thee en een drankje krijgen en kun je zien hoe kok Jim’s showcoocking een proeverij voorbereid.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten