Zangavond Pelgrimsliederen in Ommen

In de Hervormde Kerk in het centrum van Ommen is op zaterdag 30 mei een zangavond. Het thema van de zangavond is: Pelgrimage. Op het programma staan oude en nieuwe pelgrimsliederen. Iedereen is van harte welkom.

 

De zangavond is de afsluiting van het kerkelijk seizoen van de PKN-gemeente in Ommen. Het jaarthema het afgelopen seizoen was: Pelgrimage. Tijdens de zangavond zullen er een aantal korte presentaties zijn, waarin wordt teruggekeken op activiteiten die in het kader van het jaarthema zijn georganiseerd. De nadruk ligt echter op het samen zingen.

 

Organist tijdens de zangavond is Riekus Hamberg, één van de organisten van de Hervormde Kerk in Ommen. Daarnaast is er extra begeleiding van een trompettist, Jan Bosch uit Zwolle. De leiding is in handen van ds. Karel Hazeleger, één van de predikanten van de kerk. Hij praat de verschillende onderdelen van het progamma kort aan elkaar. Er is geen meditatie.

 

De zangavond begint om 20.00 uur. Halverwege is er een keer pauze, met koffie of thee. De toegang is gratis. Na afloop is er een collecte, ter bestrijding van de onkosten.

 

De zangavond is gelijk een mooie gelegenheid de monumentale Hervormde Kerk van binnen te bekijken. De kerk is de afgelopen weken van binnen gerenoveerd, en ziet er weer prachtig uit. Kom een avond genieten van oude en nieuwe pelgrimsliederen in de schitterend gerenoveerde Hervormde Kerk in het centrum van Ommen.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten