Foto: Vechtdal Centraal

Eerste Bissingh krant overhandigd

Deze week verschijnt het jaarlijkse Ommer Bissingh krant, als bijlage van Vechtdal Centraal. Dick Dunnewind, voorzitter van de Ommer Bissingh, overhandigde dinsdag het eerste exemplaar aan Dinand Martens en Herman Habers van Kompanen. De financiële dienstverlener is een belangrijke nieuwe sponsor van de Ommer Bissingh.

 

Dunnewind is blij met de nieuwe sponsor, maar vindt ook dat meer lokale ondernemers zich mogen inzetten. “Mensen zien te weinig in hoe belangrijk de Bissingh is voor Ommen. De bedrijven zouden nog meer de handen ineen moeten slaan, om er samen wat van te maken.”

 

Dinand Martens van Kompanen sluit zich aan bij de woorden van Dick Dunnewind. “Veel ondernemers kijken niet verder dan één Bissinghdag. Omdat die enkele dag ze te weinig oplevert, haken bedrijven af. Maar ze zouden juist veel meer moeten inzien wat de Bissingh ze op de lange termijn oplevert. Wanneer de Bissingh minder interessant wordt, dan wordt ook Ommen minder aantrekkelijk.”

 

Het is ieder jaar weer een gepuzzel om De Bissingh financieel rond te krijgen. Alle steun vanuit ondernemers en inwoners is welkom. Toch is de organisatie er weer in geslaagd een divers en uitgebreid programma samen te stellen. Lees de Ommer Bissingh krant voor de exacte agenda of kijk op de website.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten