Hoogste punt nieuwbouw Vechtdal College Ommen

Het hoogste punt van de nieuwbouw van het Vechtdal College wordt maandag 6 juli bereikt. Om 9.00 uur wordt maandagmorgen het hoogste punt bereikt door het plaatsen van de luchtbehandelingskast onder het toeziend oog van directeur Vechtdal College Ommen Aart van ’t Veld en wethouder Ko Scheele.

 

Daarna volgt een rondleiding door het in aanbouw zijnde nieuwe deel van de school. In november vorig jaar is begonnen met de nieuwbouw en renovatie van het Vechtdal College in Ommen. Door het bouwen van een nieuw deel en de renovatie van de bestaande school, wordt het op termijn mogelijk dat alle leerlingen op één locatie onderwijs krijgen. De werkzaamheden worden in de zomer afgerond.

 

Aanleiding voor de renovatie en nieuwbouw was dat kinderen uit de gemeente en omgeving in Ommen ook het Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs (VWO) kunnen volgen. Het leerlingenaantal groeit daardoor de komende jaren naar 1400 leerlingen. Bij het ontwerp van het nieuwe Vechtdal College is rekening gehouden met de eigenheid van de diverse onderwijsrichtingen, maar wordt ook de kracht van het Vechtdal College Ommen, de kleinschaligheid gewaarborgd.

Artikel delen:
Foto's 2
Gerelateerde berichten