Foto: Alfred Dorgelo

Mariënberg geniet van jubileum-festiviteiten

Voetbalvereniging Mariënberg mag terugkijken op een geslaagd jubileumfeest. Vier dagen gezelligheid werd afgelopen zaterdag afgesloten met een bonte feestavond  en een drukke reünie. 

De jeugd trapte woensdag 19 augustus de activiteiten af met een jeugdclinic voor de pupillen  onder leiding van Arne Slot en Gert Heerkes.

De waanzinnige band het Dakkeraf zorgde zaterdagavond voor een spetterend slot accoord. Daar tussen in kon men genieten van o.a. een sponsorloop, FIFA 15, forumavond met Wim Kieft en Heracles-voorzitter Jan Smit en een reünie voor 55+.

Veel (oud)leden maakten gebruik van de uitnodiging. Op het Westerpark troffen de helden van weleer elkaar onder het genot van een hapje en een drankje.

Veel video’s, vergeelde krantenknipsel en talrijke foto’s maakten de reünie compleet en natuurlijk het (opnieuw) afstoffen van oude verhalen.

’s Avonds ging het dak eraf met de bonte feestavond. Waarin eerst alle senioren-elftallen en het bestuur een act moesten opvoeren. Een jury, die niet te beïnvloeden was op welke manier dan ook, had een zware taak maar waren uiteindelijk unaniem in hun oordeel.

Het eerste elftal won de bonte avond glansrijk, gekscherend werd er al gezegd dat het de enige prijs zou zijn dit seizoen, dat wachten we maar af.

Vervolgens ging de band het Dakkeraf los op het podium in de reusachtige feesttent. Het bleef nog lang erg gezellig onrustig, op naar het 75-jarige jubileum.

Jubileumcommissie nogmaals onze hartelijke dank en natuurlijk dank aan al onze (oud)leden die ervoor hebben gezorgd dat vier dagen feest als geslaagd in de archiefboeken kan.

Joah, mag wel zo.

(AD)

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten