Samen Zorg Ommen: ‘Samen sterk’

Door invoering van een nieuwe zorgwet per 1 januari 2015 wordt lokale zorg steeds belangrijker. Men wordt geacht langer thuis te wonen, waardoor zelfredzaamheid steeds meer noodzaak is. Samen Zorg Ommen is een multidisciplinair samenwerkingsverband tussen verschillende disciplines binnen fysiotherapie ‘De Carrousel’.

Het doel van dit samenwerkingsverband is de lokale zorg stimuleren en optimaliseren. Op die manier wil Samen Zorg Ommen bijdragen aan oplossingen voor complexe vraagstukken over voeding, bewegen, communicatie en de zelfredzaamheid van patiënten verhogen. In het verleden bestond er altijd al een intensieve samenwerking, maar door alle disciplines binnen één geheel te brengen, ontstaat er ook een echte synergie. Voor iedere patiënt kan nu een specifiek en compleet behandelplan opgesteld worden.

Het team bestaat uit gediplomeerde en ervaren medische specialisten die garant staan voor de beste zorg voor hun patiënten. De verschillende specialismen binnen het team zijn fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek, logopedie en huid- en oedeemtherapie. Een zo effectief mogelijke zorg voor de patiënten staat centraal. De korte lijnen tussen de verschillende disciplines leiden tot professionele, doelgerichte en adequate zorg.

Op vrijdag 4 september is Samen Zorg Ommen aanwezig op de uitmarkt, om eventuele vragen te beantwoorden. Neem voor meer informatie of een afspraak met één van de specialisten contact op met 0529-451853, info@samenzorgommen.nl of vul het contactformulier op de www.samenzorgommen.nl in.

Artikel delen:
Foto's 2
Foto: Vechtdal Centraal
Gerelateerde berichten