USV en OVC’21 in balans

Seizoen 2015/2016 begint thuis op sportpark Hulsterlanden met een gelijkspel. De wedstrijd tussen USV uit Nieuwleusen en OVC’21 uit Ommen eindigt in 1-1. 
Beide teams hebben een goede voorbereiding op dit seizoen gekend. Trainer Nico Kats van OVC ’21 kijkt terug op een goed verzorgde wedstrijd gezien het spelbeeld van zijn team. “Na 5 minuten waren we al dichtbij de 0-1, maar vergaten we het genade schot te geven.”

Koen Daman van OVC’21 gaf in de 22e minuut een halve voorzet voor het doel die USV speler Thijmen Stegeman in eigen doel werkte. Een kwartier later was het aan de andere kant raak. Kats: “USV kwam beter in de wedstrijd na wat organisatorische problemen bij ons achterin. Een lange pass van USV naar voren schoot door en werd niet goed weggewerkt waardoor de 1-1 op het bord kwam.”

In de 75e en 80e minuut liepen zowel Lars Legebeke als Martijn Ningbers tegen een tweede geel aan. Hierdoor moest OVC’21 de laatste 10 minuten door zien te komen met 9 man. Kats: “De laatste 10 minuten waren overleven voor ons. Gezien het spelbeeld ben ik niet tevreden met de uitslag. De 100% kansen die wij in de eerste helft misten waren deze wedstrijd voor ons het probleem.”

Volgende week zondagmiddag staat voor USV de uitwedstrijd tegen Haarle op het programma. OVC’21 speelt thuis tegen ABS.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten