Winterwandeling voor ouders van kinderen met autisme!

Ervaringen opdoen, ideeën uitwisselen, horen en gehoord worden. Daar draait het in het kort om bij  het project OASE, Ouders Autisme Steunen Elkaar, dat is opgezet door de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg. Projectmedewerkers Herma Spoolder en Inge Blankenvoorde houden zich actief en met veel enthousiasme bezig met diverse activiteiten van OASE.

Binnen het project OASE worden voor ouders van kinderen met autisme (ASS) wandelingen georganiseerd. De ervaring is dat ouders bij elkaar aan een half woord genoeg hebben en dat ze erkenning en herkenning ervaren.

Op vrijdagochtend 16 januari lopen we in Den Ham. We starten om 10.00 uur vanuit de Zandstuve, Dennenweg 11, Den Ham.  Na ’n uurtje wandelen is er gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken.

Tijdens de wandelcoaching worden ervaringen uitgewisseld en wordt informatie gegeven over autisme. De ervaring is dat ouders van kinderen met autisme de contacten met elkaar zeer waardevol vinden!

Trek uw (stoute) schoenen aan en geef u op: Stichting  Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg,
Tel:  0548-638830, Inge Blankenvoorde of Herma Spoolder, projectmedewerkers hspoolder@vrijwilligethuiszorg.nl

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten