ZVV ’56 al voor rust klaar met Lemelerveld

Lemelerveld heeft de thuiswedstrijd in klasse 3B tegen ZVV ’56 met 0-3 verloren. Vorige week speelde de thuisploeg nog gelijk tegen Overwetering. Al na zeventien minuten was het raak voor de uitploeg.

Een corner werd binnengewerkt. Amper twee minuten later ging het weer mis. Waar Lemelerveld de aanval zocht counterde ZVV snel. De uitbraak werd beloond met de 0-2. Zo leek het al snel op een kansloze middag voor de thuisploeg. Het werd nog erger, want na dertig minuten voetballen was het al 0-3 en leek de wedstrijd al beslist.

Na rust deed Lemelerveld wat het kon en was het de bovenliggende partij, maar gescoord werd er niet meer. Zo eindigde de wedstrijd in mineur voor de thuisploeg, 0-3. Volgende week krijgt Lemelerveld de kans om zich te revancheren als het op bezoek gaat bij laagvlieger Brummen.