Werkzaamheden aan het spoor tussen Zwolle-Emmen

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober zijn er werkzaamheden tussen Zwolle-Emmen. Tussen Coevorden-Emmen rijden geen treinen. Er worden bussen ingezet. Tussen Zwolle-Coevorden rijden de treinen volgens een gewijzigde dienstregeling. Deze treinen stoppen niet in Gramsbergen. 

Daarom worden er tussen Hardenberg-Gramsbergen-Coevorden ook bussen ingezet. Reizigers dienen rekening te houden met extra reistijd. De vertrektijden van de bussen zijn vooraf te raadplegen via de website arriva.nl of telefonisch op te vragen via 0900 – 9292 (€ 0,70 p.m.).

Vervangende bussen

Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoerbewijs nodig. Dit kan een eenmalige chipkaart zijn of een OV-chipkaart, waarmee is ingecheckt op het betreffende treinstation. De bussen vertrekken vanaf de voorpleinen van de stations. Arriva kan bestaande aansluitingen niet garanderen.

Fietsen en reizigers met een functiebeperking

Het is vanwege de inrichting van de bus niet mogelijk om een fiets mee te nemen. Reizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen wordt geadviseerd hun reis vooraf kenbaar te maken via 0900 – 202 20 22 (lokaal tarief, € 0,02 p.m.). Arriva zorgt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten