Theater “OVER LEVEN” van het Vechtgenotenhuis

Ommen – Een theaterstuk over het wel en wee van kanker wordt op donderdagavond 22 januari opgevoerd in het Vechtgenotenhuis. Inloop vanaf 19.30 uur, de voorstelling begint om 20.00 uur.

 
“Nee mevrouw, multifocaal heeft niets te maken met brillenglazen en het is ook geen meerstemmig koortje”. En ik dacht: “ik moet strijden, maar hoe dan….en waartegen?” Twee citaten uit de ontroerende voorstelling “OVER LEVEN”. Een aantal vrouwen, die allemaal op een manier te maken hebben met kanker, maakt op indringende wijze én met warmte en humor duidelijk wat de diagnose kanker voor hen heeft betekend. Vanuit persoonlijke verhalen laten zij zien hoe zij zelf, hun omgeving en deskundigen hiermee omgaan.

 
Een stuk voor iedereen die in zijn of haar omgeving met kanker te maken heeft én bedoeld om bewustzijn te creëren en te inspireren.
“De voorstelling is een reeds een aantal keer in Zwolle gespeeld en is daar goed ontvangen”, aldus coördinator Ankie van der Hulst. “We zijn blij dat de voorstelling nu in Ommen te zien is, in het Vechtgenotenhuis aan de Beerzerweg 5d in Ommen”. Bij het stuk zijn bezoekers van inloophuis De Zonnesteen uit Zwolle betrokken. Toegang: 3,50 per persoon.

 
Meer informatie en aanmelding:
Het Vechtgenotenhuis, ontmoetingsplek voor mensen met kanker en hun naasten. www.vechtgenoten.nl. Tel 06-39032263 vechtgenoten@live.nl

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten