Fanfare Promotiedag SDG Ommen

Heb je zin om muziek te maken, maar heb je nog weinig ervaring? Of heb je al ervaring, maar wil je jezelf nog verbeteren? Kom dan 21 november naar de fanfare promotiedag bij SDG Ommen aan de Korenmolen 20.
Deze dag worden er namelijk activiteiten georganiseerd voor jong en oud, muzikant en niet-muzikant. Om 10 uur begint de muzikale jeugd met een play-in.

Om 10.30 uur zal de workshop ‘Hoe speel ik mijn eerste muzieknoot’ gegeven worden voor iedereen die wil ervaren hoe je muziek maakt.
Om 12.15 uur zal de jeugd de play-in afsluiten met een concert, waarbij degenen die hun eerste muzieknoot hebben geoefend ook van zich laten horen. Hierna kan iedereen een eigen muziekinstrument maken in een workshop.
’s Middags zijn er masterclasses voor muzikanten te volgen die o.a. worden gegeven door leden van de Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers. Dus bespeel je de tuba, saxofoon, scherp koper, bugel of hoorn, geef je dan op. Ook zal er masterclass marcheren worden gegeven.
De workshops kosten €2,-, de masterclasses €5,-
De dag zal afgesloten worden met een concert van de RFGGJ en SDG Ommen in de Gereformeerde Kerk aan de Bouwstraat. De entree bedraagt €7,50.

De dag wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Vaart en Vechtstreek, Veurink Montage, Resto Oco en Drukkerij Meijerink.
Voor meer informatie kun je kijken op www.sdgommen.nl en om je aan te melden kun je mailen naar fanfaredag@sdgommen.nl

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten