Bewoners nieuw Oldenhaghen nemen afscheid van Lemele

Op vrijdag 13 november, precies twee jaar na de verhuizing van Ommen naar Lemele, hebben de tijdelijke bewoners van De Imminkhoeve de buurt bedankt voor het prettige verblijf tijdens de afscheidsborrel. Op 4 december verhuist men weer terug naar Ommen, naar het nieuwe Oldenhaghen.

Twee jaar geleden zei wijkmanager Henny van den Berg: “We willen graag kennis maken met de mensen in Lemele. We zijn de komende jaren buren en als buren kijk je naar elkaar om.” Dat bleek tijdens de afscheidsborrel, de serre zat vol met belangstellenden. Een reactie uit de buurt: “Jullie mogen gerust blijven, een dependance is geen gek idee”. De medewerkers en bewoners hebben genoten van het verblijf in Lemele en het gezellige afscheid. Van den Berg: “We hebben de banden aangehaald, Ommen en Lemele zijn na deze periode nog meer verbonden”.

Samen met de Veste en Koopmans Bouw heeft de Saxenburgh Groep helaas moeten besluiten het verhuizen op vrijdag 27 november niet gaat lukken. Dit zal 1 week later zijn. Op vrijdag 4 december zullen de bewoners, medewerkers en vrijwilligers verhuizen naar het nieuwe Oldenhaghen. Dankzij de fijne samenwerking met De Imminkhoeve is een tijdelijk verblijf in zorghotel het Landhuis mogelijk gemaakt. Op donderdag 3 december vindt het afscheidsdiner plaats, aangeboden door De Imminkhoeve. Op deze avond zullen bewoners en medewerkers samen dineren. Ten slotte wil de Saxenburgh Groep van de mogelijkheid gebruik maken om de vrijwilligers uit Lemele en Ommen te bedanken voor de afgelopen twee jaar.
Artikel delen:
Gerelateerde berichten