Foto: Dook van Gils

Kerstfair Ommen groot succes

De Kerstfair startte zaterdag om 14.00 uur en vanaf die tijd tot sluitingstijd, 21.00 uur, was het gezellig druk in Ommen. Koren, muziek, een kerststal met heel veel dieren, kunst, Frozen-figuren in levende lijve, een kersttrein, een ijsbaantje en natuurlijk de Kerstman waren aanwezig om de vele bezoekers te vermaken; aan jong en oud was gedacht.

Ook aan eten en drinken geen gebrek: van chocolademelk en oliebollen tot kippensoep en culinaire hoogstandjes in de tent waar de horeca zich verzameld had. De voorzitter van de HVO, Pieter Kleinheerenbrink, was tevreden. “Ja, kijk eens hoeveel mensen er rondlopen! Geweldig toch? We kunnen er met de HVO en de horeca trots op zijn dat we dit weer neergezet hebben.”

“Natuurlijk, het weer zit mee, maar ook de nieuwe feestverlichting en de prachtige kerstbomen zorgen voor een sfeervolle kerstfair. Het zou nog mooier zijn als we er volgend jaar een koopzondag aan vast zouden kunnen plakken, eventueel in combinatie met de kerstmarkt.” Hij fantaseert verder: “En dan de avond ervoor een Glühweinparty, dat lijkt me ook wel wat!”

Artikel delen:
Foto's 7
Foto: Dook van Gils
Foto: Dook van Gils
Foto: Dook van Gils
Foto: Dook van Gils
Foto: Dook van Gils
Foto: Dook van Gils
Gerelateerde berichten